Blog

Je website registreren: hoe werkt dat?

Wil je graag een website, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het antwoord is het vinden van een hostingprovider. Daar moet je namelijk je website registreren.

Een webshop laten maken

Ik wil een webshop laten maken! Denk jij erover om een webshop te beginnen? Wil je die goedkoop laten maken door IGerards? Laat ik je dan alvast wat leuke informatie geven. Bij IGerards worden alle webshops gemaakt in WooCommerce. Dit is een fijne plugin die je WordPress website uitrust met de webshopfunctionaliteit. Een productoverzicht, productpagina’s, […]

Waarom IGerards goedkoper is

“Mensen vertellen me altijd dat dat hartstikke duur is,” zei iemand laatst tegen me in een gesprek over het laten maken van een website. Dat klinkt mij maar al te bekend in de oren. “Maar eigenlijk is dat echt heel gek,” zeg ik dan.

Hoe moet ik mijn plugins updaten?

Opgeruimd staat netjes. Dat vindt iedereen toch? Als je inlogt op je website en je ziet bij Updates en bij Plugins telkens een rondje staan met een nummer dat steeds hoger wordt, ga je misschien over je bol krabben. Die meldingen wil je natuurlijk weg hebben. Wat moet ik doen? Het antwoord is: je plugins updaten.

Een backup maken, hoe moet dat?

Je hoort het vast wel vaker: regelmatig een backup maken van je website is heel wijs. Waarom dan, en hoe moet ik dat doen? Ik leg het je in het kort uit en laat je gelijk zien hoe je dat voor elkaar krijgt, gewoon binnen je WordPress Dashboard.

Speelgoedzaak: de nieuwste speelgoed webshop

Het jaar is voor IGerards begonnen met een speelgoedwinkel! Neem een kijkje op Speelgoedzaak.nl, een prachtige webshop vol leuk speelgoed.

Binnenkort online: The Fashion Inspiration

IGerards heeft de afgelopen tijd hard gewerkt, en wel aan een nieuwe fashion webshop!

Wij zijn verhuisd!

IGerards is verhuisd! Alles staat weer klaar om hard aan het werk te gaan met de lopende projecten… Niet meer vanuit Werkendam, maar vanuit Schiedam!

Like IGerards op Facebook en win gratis visitekaartjes!

Bij het netwerken wil je natuurlijk een goede indruk maken. Met je eigen visitekaartjes gaat dat helemaal goedkomen. Tenminste, als de kaartjes die je overhandigt er ook stijlvol uit zien! En zeg nou zelf, het is toch mooi meegenomen als je die gewoon kunt winnen bij IGerards?

Nieuwe website? Laat meteen een bedrijfsvideo maken!

Met een gloednieuwe website ben je startklaar om jezelf en/of je bedrijf te gaan promoten. Ga meteen een stapje verder en laat Edson Filmproducties een mooie bedrijfsvideo maken om potentiële klanten een nog betere impressie te geven.

Freelancers gezocht

Na intensief te hebben gewerkt aan een website is het natuurlijk super om het eindresultaat online te zetten. Na de lancering moet er echter aan het één en ander worden gedacht. De website moet worden onderhouden, maar nog belangrijker: het moet bezoekers gaan trekken. IGerards is op zoek naar creatieve freelancers die onze diensten kunnen aanvullen en versterken. Kun jij wat extra werk gebruiken? Lees dan gauw verder!

Wilde ondernemingsplannen deze zomer?

Ga jij deze zomer iets voor jezelf beginnen? Of wil je juist je bestaande bedrijfje een flinke boost geven? IGerards is deze zomer jouw bestemming! Je kunt immers nergens beter beginnen dan bij je eigen website.